torstai 8. tammikuuta 2015

#hirewepsi

Blogi siirtyy muutamaksi kuukaudeksi henkilökohtaisemmalle linjalle, eli seuraamaan omaa työnhakuprojektiani. Lasken sen projektiksi, koska sillä on selkeä tavoite ja päätepiste eli uusi työ. Tänne blogin puolelle tulee lähinnä pohdintaa työhakemuksista teeman mukaisesti.
Tarkoituksenani on tehdä tietenkin täsmähakua, kun näen mielenkiintoisia avoimia paikkoja, mutta kirjoittaa myös avoin hakemus ja lähetellä sitä sopiville tahoille. Lisäksi käytän omia nettisivujani, Twitteriä ja LinkedIniä työnhaun tukena, sekä tätä blogia ja Google plussaa. Nettisivuiltani löytyy tiivistetty CV (koska kaikkea en halua kuitenkaan aivan julkisesti kertoa) sekä muokattu versio avoimesta hakemuksestani. Näitä yritän sitten mainostaa somessa. Koska olen onlineviestinnän alalla, tämä tuntuu sopivalta taktiikalta. Alan ihmiset ovat kuitenkin netissä ja seuraavat Twitteriä.

Ja miksi #hirewepsi? Käytin sitä joitain vuosia sitten työnhaussa Twitterissä. Pyysin tuttujani kertomaan, miksi juuri minut pitäisi palkata. Tuloksena oli positiivista huomiota ja työhaastattelu. Siitä on siis hyvä jatkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti